Het zuiverste ventilatiesysteem voor uw woning

 • Airconditioning

  Is het bij u thuis ook altijd puffen en zweten geblazen bij mooi weer, en overweegt u airconditioning te plaatsen? Climacon biedt u toestellen van de beste kwaliteit van o.a. Midea, en dit voor een coole prijs.

  Lees meer

 • Verwarming

  Een cv-installatie kan op verschillende energiebronnen werken. De meest energiezuinige is de warmtepomp. Daarnaast wordt ook deze groene energie steeds populairder.

  Lees meer

 • Sanitair

  Een warmtepoimpboiler van Midea produceert tapwater voor huishoudelijke toepassingen en biedt u hetzelfde comfort als een elektrische boiler, maar verbruit minder energie.

  Lees meer

 • Ventilatie

  Een goede ventilatie is belangrijk voor uw gezondheid. Door uw gebouw te ventileren, verwijdert u alle schadelijke stoffen en allergenen. Luchtreinigers en ventilatie-units zorgen voor een gezonde, verse binnenlucht.

  Lees meer

Voor wie?

Gaat u bouwen? Vergeet dan zeker niet een goed ventilatiesysteem in uw woning te installeren. Recente nieuwbouwwoningen worden namelijk luchtdicht gebouwd, waardoor natuurlijke ventilatie niet mogelijk meer is. Dit kan schimmelvorming en muffe geurtjes tot gevolg hebben. Met een ventilatiesysteem zijn deze problemen meteen van de baan! Bovendien verbruiken de huidige ventilatiesystemen weinig energie. Het verbruik verhoogt pas bij te veel CO2 of vochtigheid in uw woning. Daarnaast zijn al onze systemen geluidloos en hoeft u geen raamroosters meer te steken bij een ventilatiesysteem D.

Airco, verwarming en sanitair

Als u bouwt of renoveert, heeft u natuurlijk ook verwarming en sanitair nodig. Om uw woning helemaal af te maken en te voorzien van het beste comfort, kunt u ook airconditioning installeren. Climacon biedt u kwaliteit, een ruime keuze aan toestellen en een uitstekende dienst na verkoop. Bovendien zijn al onze producten energiezuinig en eenvoudig in gebruik.

Onderhoudscontract

Om uw verwarming, sanitair, airco of ventilatiesysteem in uw woning te onderhouden, kunt u bij Climacon een onderhoudscontract afsluiten. Dit kan rechtstreeks bij ons, of via uw installateur.

Nog vragen? Contacteer ons gerust! We geven u graag meer informatie.