Cool & Comfort Conferences

13 september 2019

7 en 8 November 2019 staat Climacon op de beurs ‘Cool&Comfort Conferences'. Deze vakbeurs staat geheel in het teken van technische uiteenzettingen en cases – studies gegeven door neutrale instanties die de klemtoon leggen op content en netwerking. De beide dagen verlopen in de vorm van parallelsessies. Het is de kans om collega’s en vakgenoten te ontmoeten, kennis te halen en de laatste ontwikkelingen te ervaren. De beurs vindt plaats in de hallen van Technopolis Mechelen. (Technologielaan 1, 2800 Mechelen)

Op donderdag nodigen we de professionele klant uit. Dit zijn facility – managers, epb – verslaggevers, architecten, maintenance managers, studiebureaus en industrie. De meeste beroepsverenigingen (NAV, OVED, IFMA, Energik…) hebben hun steun toegezegd en zullen het event actief promoten. Ook in de lezingen worden die betrokken want er zijn geen merk – gebonden uiteenzettingen.

Op vrijdag richten we ons tot de installateur. Hiervoor hebben we eveneens de gewaardeerde steun van de beroepsorganisaties (UBF, WPAC).

U kan Climacon vinden met een stand op nummer 4. 

U kunt zich via de website van Cool&Comfort registreren zodat u sneller binnen kunt komen.

Wij hopen u tijdens uw bezoek aan de beurs op onze stand te mogen ontmoeten !

Programma Cool&Comfort Conferences