Luchtgordijnen

Topair, de specialist in luchttechnische producten

Topair verdeelt producten specifiek voor de commerciële en industriële toepassingen zoals: luchtgordijnen, luchtverwarmers en industrie luchtgordijnen.

De door Topair verdeelde producten bereiken hun bestemming via de groothandel en installateur. De kwalitatief hoogwaardige producten hebben een gerenommeerde marktpositie verworven.

Het maatwerk van Topair voorziet tevens in alle componenten die nodig zijn om luchtbehandelingsapparatuur veilig aan te sluiten en bedrijfszeker te laten werken. De levertijden zijn kort en snelle service is vanzelfsprekend. Aangezien wij geen gebruik maken van dure externe expertise heeft de klant de zekerheid dat alles geleverd wordt voor een reële prijs.

Het mag duidelijk zijn dat het team van Topair niet bepaald luchtig doet over bijvoorbeeld klimaatbeheersing, luchtreiniging en brandpreventie. Zeker als gespecialiseerd bedrijf moeten we erg scherp blijven op dat gebied, zodat we onze klanten steeds weer op maat kunnen bedienen. Als u geïnspireerd bent geraakt door ons verhaal en ook eens wil ‘spelen’ met lucht, dan kan dat. Neem gewoon even kontakt met ons op, één van onze vertegenwoordigers komt dan graag bij u langs om zijn passie voor lucht met u te delen. 

Klik hier voor meer informatie, u wordt doorverwezen naar de site van TOPAIR