Airconditioning & commerciële koeling

Met de airconditioning en commerciële koeling van Climaveneta regelt u probleemloos de temperatuur voor al uw industriële toepassingen. Climacon levert de beste aiconditioners en commerciële koelingssystemen om de ideale temperatuur te regelen in uw hallen, werkruimtes of burelen. 

 • Koelmachines Climaveneta

  Climaveneta S.p.A. is een toonaangevend Europees airconditioning bedrijf met 40 jaar ervaring in de sector. Met een breed scala van producten en systemen voor alle toepassingen van woningen tot grote commerciële en industriële systemen.

  Lees meer

 • Lucht - lucht Split-systeem

  Met hun stijlvolle binnenunits en uitgebreide keuze aan modellen en besturingen, bieden de lucht/lucht warmtepompen van Midea comfortabele, energiezuinige oplossingen voor uw woonkamer, slaapkamer, kantoor, enz.

   

  Lees meer

 • Serverkoeling-Klimaatkast

  Klimaatkasten en serverkoeling Climaveneta

  Lees meer

Lucht-waterairconditioning

Een airconditioningsysteem dat werkt volgens het lucht-waterprincipe wekt koude op en geeft die koude op zijn beurt af aan water. Dat water wordt dan getransporteerd naar ventiloconvectoren. Zo wordt de koude afgegeven aan de lucht, waarmee uw ruimte gekoeld wordt.

Serverkoeling

Serverkoeling, ook wel close-controlsysteem genoemd, is een specifiek koelingssysteem dat gebruikt wordt om computers en servers af te koelen. Met een serverkoeling van  Climaveneta kunt u een ruimte tot op één graad Celsius nauwkeurig koelen en de relatieve vochtigheid regelen. Deze systemen zijn uitermate betrouwbaar, ruimtebesparend en energie-efficiënt.

Contacteer ons gerust met al uw vragen over airconditioning en commerciële koeling. We geven u graag meer uitleg.