Industriële airconditioning, verwarming & ventilatie

Met Climaveneta biedt Climacon airconditioning voor al uw industriële toepassingen. Ook voor verwarming en ventilatie kunt u bij ons terecht. 

 • Airconditioning & commerciële koeling

  Met de airconditioning en commerciële koeling van Climaveneta regelt u probleemloos de temperatuur voor al uw industriële toepassingen.

  Lees meer

 • Verwarming

  Ook voor perfecte verwarming bent u bij ons aan het juiste adres!

  Lees meer

 • Sanitair

  Een warmtepompboiler van Midea produceert tapwater voor huishoudelijke toepassingen en biedt u hetzelfde comfort als een elektrische boiler, maar met véél minder energie.

  Lees meer

Climacon is een veelzijdige leverancier met een uitgebreid productgamma. Onze medewerkers geven u graag advies op maat en helpen mee zoeken naar de ideale installatie voor uw situatie. Bent u ontwerper, architect, installateur of gebruiker? Ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid van al onze toestellen, die bovendien energiezuinig en makkelijk te installeren zijn!

Voor een optimale dienstverlening kunt u bij Climacon ook terecht voor het onderhoud van uw installatie. Dankzij ons onderhoudscontract hoeft u zich hierover ook al geen zorgen meer te maken.

Contacteer ons gerust met al uw vragen over verwarming, ventilatie en airconditioning voor al uw industriële toepassingen. Ons verkoopteam helpt u graag verder.