Uw commerciële ruimte verwarmen met een warmtepomp

U maakt het voor uw klanten graag aangenaam warm in uw winkel of showroom. Door uw ruimte te verwarmen met een warmtepomp bespaart u al snel heel wat op uw energiefactuur.

 • 4-pijps Koelen en verwarmen met warmterecuperatie

  De INTEGRA-line is ontworpen om aangesloten te worden op een vierpijpsinstallatie.

  Daarom is hij uitgerust met twee gescheiden secties, een warme (condensor zijde) en een koude (verdamper zijde).

  Lees meer

 • Lucht als bron

  Bij lucht/water-warmtepompen wordt de energie uit de lucht gehaald en opgepompt tot een hogere temperatuur. Hierbij wordt de warmte afgegeven aan water. Dit is een ideaal systeem voor de verwarming van een woning.

  Lees meer

 • Split-systeem Lucht als bron

  Bij lucht/lucht-warmtepompen wordt de warmte gehaald uit de buitenlucht en wordt de ruimte die men wenst op te warmen opgewarmd door middel van een binnentoestel (luchtblazer).

  Lees meer

 • Water als bron

  Bij water/water-warmtepompen wordt de zogenaamde 'gratis' warmte uit water gehaald, of het wordt met behulp van water uit de bodem gehaald.

  Lees meer

 • Ventilo convectoren

  Een ventilo-convector is een verwarmingstoestel opgebouwd uit een waterbatterij, een luchtfilter en een ventilator.

  Lees meer

Voordelen van een warmtepomp

Verwarmen met een warmtepomp heeft heel wat voordelen. U verbruikt veel minder energie dan met een traditioneel verwarmingssysteem, en dat ziet u ook op uw energiefactuur: een warmtepomp haalt 75% van de energie en warmte rechtstreeks uit de lucht. Slechts 25% van de energie komt uit elektriciteit. Bovendien stoot een warmtepomp 60% minder CO² uit, wat uw leefomgeving meteen een stuk gezonder maakt. 

Soorten warmtepompen

Om uw commerciële ruimte te verwarmen, kiest u met een warmtepomp van Climaveneta voor het ideale toestel. Ons aanbod omvat 4 soorten verwarming:

1.       Lucht-luchtwarmtepomp

Een lucht-luchtwarmtepomp haalt warmte uit de lucht en geeft die warmte ook weer af aan lucht.

2.       Lucht-waterwarmtepomp

Deze warmtepomp haalt warmte uit de lucht en geeft die af aan water.

3.       Water-waterwarmtepomp

Analoog met de andere warmtepompen haalt een water-waterwarmtepomp warmte uit water en geeft die warmte ook weer af aan water.

4.       Ventiloconvectoren

In tegenstelling tot warmtepompen, die energie opwekken, geven ventiloconvectoren warmte af. Een ventiloconvector heeft een ingebouwde ventilator die lucht blaast en zo de ruimte verwarmt.

Neem een kijkje op de desbetreffende pagina’s voor meer informatie over verwarmen met een warmtepomp of over onze soorten verwarming. Uiteraard kunt u ons ook steeds contacteren met al uw vragen.