Ventilatie & rooftops op kantoor of in uw winkel

Ventilatie op kantoor of in uw winkelruimte is noodzakelijk om binnen een gezond en aangenaam klimaat te creëren, zowel voor u, uw personeel als voor uw klanten.

Ventilatie:

Ventilatietoestellen van LMF

Een ventilatietoestel van LMF zorgt ervoor dat uw kantoor of winkelruimte goed geventileerd wordt. Zo’n toestel blaast verse lucht, die al dan niet voorverwarmd is, de ruimte in.

 

Rooftops Climaveneta

Zoekt u een all-in-one-systeem, dan bent u best af met een rooftop. In tegenstelling tot de klassieke ventilatiesystemen zijn rooftops uitermate geschikt om de volledige ruimte te klimatiseren, en niet alleen te ventileren. Ventileren, verwarmen, koelen en bevochtigen, het kan allemaal met hetzelfde toestel.

Zoekt u een ventilatietoestel voor op kantoor of in uw winkel, contacteer ons dan gerust. We geven u graag meer uitleg over onze producten. 

 

Luchtgordijnen van Topair

Een luchtgordijn plaatst u steeds aan de inkomdeur van bv. uw winkel. Dit systeem houdt koude lucht buiten en warme lucht binnen en vormt een soort afscherming. Zo kunt u uw deur steeds open laten staan en stappen uw klanten uw winkel veel gemakkelijker binnen, letterlijk en figuurlijk.