Lage Temperatuur warmtepompen

ES-warmtepompen en Climaveneta PRANA.

Een lage temperatuur warmtepomp met temperaturen tot 55°C neemt warmte op bij een lage temperatuur en geeft die af bij een hoge temperatuur. Het voordeel? Je bespaart energie, en het is veel beter voor het milieu. Door gebruik te maken van natuurlijke buitenlucht verwarm je je woning op een bijzonder efficiënte manier.

De ES split-warmtepomp of Climaveneta PRANA monobloc lage temperatuur warmtepomp is een innovatieve oplossing, die ideaal zijn voor nieuwe, goed geïsoleerde woningen of grote renovaties. Ze kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming, met lage temperatuur radiatoren en met ventilo-convectoren. Op die manier heb je een flexibel, energiezuinig verwarmingssysteem met een slimme temperatuurregeling en intuïtieve bedieningselementen. De warmtepompen zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Verwarmen, koelen en sanitair warm water met één toestel:

Beide warmtepompen zijn een drie-in-één oplossing: je kan er mee verwarmen, koelen en je kan er ook sanitair water mee opwarmen. Het biedt daarmee een totaaloplossing, en een goed alternatief voor de klassieke verwarmingssystemen. Het energieverbruik en de CO2 uitstoot wordt met dit systeem fors teruggedrongen: deze warmtepomp is véél efficiënter dan een traditioneel verwarmings systeem !