Hoge temperatuur

Climaveneta introduceert PRANA.

Als je gaat bouwen of verbouwen, dan heb je vast al eens nagedacht over het verwarmingssysteem dat je wil gaan gebruiken. Warmtepompen zijn het verwarmingssysteem van de toekomst: ze zijn energiezuinig, en ze zijn beter voor het milieu. Bij veel mensen heerst er echter nog een misverstand over warmtepompen: veel mensen denken dat een warmtepomp geen hoge temperatuur kan halen. Niets is echter minder waar: er bestaan wel degelijk hoge temperatuur warmtepompen, die temperaturen tot 65 graden kunnen halen.

Met temperaturen tot 65 graden, kan een hoge temperatuur warmtepomp niet alleen voor de verwarming worden ingezet: een hoge temperatuur warmtepomp kan ook je boiler vervangen. Op die manier beschik je over sanitair warm water én over een warme woning.

De warmtepomp AW-HT is de beste oplossing voor verwarmings systemen waar een hoge temperatuur nodig is voor zowel de verwarmingsdoeleinden als voor het sanitair gebruik. De compressor met extra dampinjectie in de compressiecyclus met EVI technologie, zorgt voor het bereiken van de watertemperatuur tot 65°C en een verlenging van de bedrijfsgrenzen tot buitentemperaturen van -20°C