Ventilatie, verwarming en airconditioning op kantoor

Met onze ventilatiesystemen, verwarming en airconditioning zorgen we voor het perfecte klimaat op kantoor, zowel in de zomer als in de winter. 

 • Airconditioning & commerciële koeling

  Bekijk hier onze verschillende mogelijkheden

  Lees meer

 • Verwarming

  U maakt het voor uw klanten graag aangenaam warm in uw winkel of showroom. Door uw ruimte te verwarmen met een warmtepomp bespaart u al snel heel wat op uw energiefactuur.

  Lees meer

 • Sanitair

  Een warmtepompboiler van Midea produceert tapwater voor huishoudelijke toepassingen en biedt u hetzelfde comfort als een elektrische boiler, maar met véél minder energie.

  Lees meer

 • Ventilatie & rooftops

  Ventilatie op kantoor of in uw winkelruimte is noodzakelijk om binnen een gezond en aangenaam klimaat te creëren, zowel voor u, uw personeel als voor uw klanten.

  Lees meer

Voordelen van onze installaties

Comfort

Met onze verwarming en airconditioning verwarmt of koelt u uw kantoor in een mum van tijd. Ook grotere installaties behoren tot de mogelijkheden. Met een 3-pijpsinstallatie met warmteterugwinning kunt u tegelijk koelen en verwarmen. Zo creëert u voor iedereen op kantoor het perfecte klimaat. Daarnaast heeft u bij onze installaties geen last van geluidshinder.

Verbruik

Onze installaties werken met warmtepompen, waardoor u veel bespaart op het verbruik. Zelfs een airconditioning hoeft tegenwoordig geen grote verbruiker meer te zijn, dankzij de nieuwe technologieën en de komst van A+++-toestellen.

Onderhoud

De toestellen die u bij Climacon koopt, hebben zeer weinig onderhoud nodig. U kunt ook steeds een onderhoudscontract afsluiten. Zo bent u er zeker van dat uw installatie steeds op tijd wordt nagekeken en optimaal blijft werken.

Contacteer ons gerust als u meer informatie wenst over ventilatie, verwarming of airconditioning in uw kantoorgebouw. We beantwoorden graag al uw vragen.