Welkom bij Climacon,
Uw partner voor commerciële en industriële airconditioning en warmtepompen.

Ontdek onze nieuwe website met alle productinformatie over onze verschillende merken.
 

Welkom bij Climacon

 

Uw partner voor commerciële en industriële airconditioning en warmtepompen. Ontdek ons ruim aanbod aan verschillende producten en merken.

 

Bent u een ontwerper, installateur of gebruiker die opzoek is naar een combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid, energie- en installatievriendelijke producten? Dan bent u bij Climacon aan het juiste adres. Climacon fungeert als tussenpersoon tussen de fabriek en installateur. Onze mensen staan voor U paraat om U een zo hoog mogelijke service en dienst-na-verkoop te bieden. Goed advies is van doorslaggevend belang voor het succes van uw investering.

 

Ons gamma omvat zowel residentiële als industriële toestellen, met directe ontspanning of met ijswater, ventilo-convectoren en warmtepompen. Ook Inverter en VRF-systemen zijn bij ons verkrijgbaar.

Naast ons brede aanbod, kunt u nog allerhande LMF ventilatiesystemen - van woonhuisventilatie tot utiliteits-ventilatie voor kantoren en/of appartementen - bij ons verkrijgen.

 
 
Onze producten
 
 
Laatste nieuws
24 maart 2016
Weigering REG-premies

Beste,

We verwijzen naar de recente weigeringen voor REG-premies voor warmtepompen door Eandis. Wij, UBF-ACA en hun leden die lucht/lucht warmtepompen verdelen, hebben daarom besloten ons gezamenlijk standpunt kenbaar te maken. Deze verklaring kan u raadplegen op de website van de UBF-ACA  (www.ubf-aca.be).

 

 
 
Geauthenticeerde toegang
Indien je in het bezit bent van een klant account, vul dan hier je wachtwoord in:
 
© Climacon | Contact